Card image
1
Юни

Негово Величество: Балеажът

by Inspire


Няма жена, която вече да не знае какво е балеаж или да не е завиждала преливащите нюанси в косите на Сара Джесика Паркър, Жизел Бюндхен, Дженифър Анистън, Ким Кардашян, Дженифър Лопез и много много други. Всички си мечтаем за подобни естествено преливащи цветове в косата и слънчеви нюанси, за феерични коси с леки изсветлявания, без да започват от корена.

По същество
Балеаж (Вalayage) е техника за оцветяване на косата, предназначена да създава естествено изглеждащи и преливащи нюанси в косата. Може да се прилага както на светли, така и и на тъмни коси, без значение от дължината на косата. Подходящ е както блондинки и брюнетки, така и за червенокоси и карамелени нюанси на косата. Техниката, с която се постига ефекта, е оцветяване на косъма с изсветляващ продукт или боя. Едно от предимствата й е, че чрез нея могат да бъдат постигнати различни ефекти: кичурите могат да бъдат както нежни и едва забележими, така и открити и силно изразени, взависимост от желанията на клиента. Запишете час за консултация

Цената на балеажа
Противно на всеобщото мнение балеажът е икономична процедура, защото за този тип кичури не се изисква регулярна поддръжка, освен месечно матиране, когато вече не ви харесва оттенъка, тъй като с растежа на косата кичурите преливат към цвета на появилия се корен без да се получава рязка граница. В най-честия случай цената за балеаж на средна към дълга коса в салон Inspire е 78 лв (включват 1 доза продукт за изсветляване и създаване на балеажа- 52лв + матиране за създаване на преливност-26лв).

Технология на кичурите
Професионално направения балеаж има едва забележими кичури и воали, фино вплетени в косата - те внасят релеф в косата и създават усещането за преливност и дълбочина на цвета без рязък контраст. Звездите отдавна са влюбени в тенденцията като най-последователни в поддържането на кичури са Натали Портман, Леа Мишел,Джесика Алба, Ева Лонгория и др. Цветът на кичурите зависи от основния цвят на косата ви, типа коса и какъв краен резултат желаете. Ако сте брюнетка подходящи за вас ще са кичури в дълбоко златисто или медно-златист цвят. Този нюанс ще внесе светлина и преливност на цветовете. При светло кестеняви коси са подходящи светло руси кичури в различни нюанси. Светлите отражения добавят игриви ефекти на светлина и сянка и подчертават структурата на косъма.

Задължително професионално направени
Да се правят кичури вкъщи без професионалист е доста рисковано занятие –почти никога не се получава точния нюанс (какъвто е на кутията). Има вероятност да се получи много голям контраст между цвета на косата и този на кичурите. Има много фактори, с които трябва да се съобразим –като точно време, консистенцията, определено количеството, техники на нанасяне и т.н - затова е препоръчително е да се правят в салона (това важи и за боядисването у дома). Условието за направата на перфектния балеаж е добър професионалист, който ще постигне желания и най-подходящия за вашата коса резултат.Запишете час за консултация с професионалистите в Salon Inspire - Business Park за постигане на перфектния балеаж.
Бизнес парк, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.

Снимки: Inspire (балеажите, направени в салона), известни личности (Интернет, снимки за свободно ползване).

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти