Card image
1
Юли

Всяко омбре или балеаж носи страхотни подаръци

by Inspire


Ако може изобщо да има по-добра новина от настъпващото лято, то това трябва да е тя. За да отпразнуваме старта на втория салон Inspire и да ви дадем още повече поводи за усмивки и красиви преживявания, подготвихме над 300 невероятни подаръци. Как ви звучи напълно безплатен стайлинг със сешоар от нас (при стойност в менюто ни от 22 лева) или комплимент класически маникюр към следващата ви процедура? Плюс още над 300 летни изненади. След края на всяко омбре или балеаж процедура в салони Inspire нашите фризьори ще ви предложат да изтеглите един от специално подготвените ваучери с награди и така сами да изберете вашата награда.

Color Design
Миксирането на руси, кестеняви и розови нюанси е категорично най-модерния подход към цвета за това лято. Ключът е в прецизното комбиниране на цветовете, варирайки от пастел до неон и в умелата работа с техниките. Именно затова в Inspire разработихме авторска услуга color design - цветовете в нашите салони се извършват след задължителна диагностика и са съобразени с индивидуалните характеристики на всеки тип коса. "Рисуваме" с четката всеки цвят с индивидуално усещане, много въображение и безкомпромисна прецизност. Именно и тази услуга ще ви донесе една от страхотните ни награди през юли и август. Научете подробните условия по-долу и запазете час за вашия нов цвят с техника в салона онлайн.

Условия
Промоцията е валидна в периода 03 юли 2018 - 31 август 2018 като подаръците могат да бъдат ползвани само при следващо посещение в съответния салон и не по-късно от 30 септември 2018. Броят на безплатните процедури е общо 300 и за двата Inspire салона, като са разпределени в следните продукти и услуги: стайлинг със сешоар (22лв), класически маникюр (15лв), персонализирана грижа Powermix (20лв), Kerastase ритуал Релакс със сешоар (31лв). Подаръците не могат да бъдат заменяни за левовата им равностойност от менюто, посочена по-горе в скоби, за други услуги с подобни цени, комбинирани с други отстъпки или промоции или преотстъпвани на трети лица. За да получите подарък, е необходимо да сте си направили оцветяване с техника (балеаж или омбре) в салони Inspire. Процедурата включва изсветляване с изсветляващ продукт и матиране. Частични процедури (само матиране или само изсветляване) не участват в промоцията. Подаръците се получават след края на процедурата и важат при следващо посещение в съответната локация. Подаръкът може да бъде получен само в салона, посочен във ваучера.Кoнсултирайте се с професионалистите в салон Inspire - Business Park и салон Inspire - Mladost за най-подходящия цвят и прическа за типа на вашата коса. Можете да запазите час онлайн, през съответния акаунт в социалните ни мрежи или на посочените по-долу телефони.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21

Снимка: Inspire, текуща колекция, всички права запазени.

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти