Card image
2
Дек

All I want for Christmas is...

by Inspire


През декември ни очакват емоции, подаръци и приятни изненади в Inspire. Към обновените интериори и празнична атмосфера в салоните прибавихме и възможността всеки клиент на вергита да спечели някои от многото страхотни награди и отстъпки в специалната ни коледна томбола. Съвместно с нашите партньори приготвихме предметни награди, цели комплекти с грижа, както и отстъпки от процедури за красив старт на новата година.

Условия на коледната промоция
Всички клиенти със записан и спазен час в салони Inspire през декември, участват в Коледната ни томбола с над 20 предметни награди: шампоани travel size, кремове за тяло и лице, маски travel size и др. След края на процедурата ще запишем на лист вашето име и предпочитан начин за връзка (телефон, мейл), с което ще участвате в томболата. Късметлиите ще бъдат изтеглени на 31.12.2018 на случаен принцип и ще се свържем с тях в първите дни на 2019, за да уточним получаването на подаръците. Допълнително за нашите лоялни клиенти сме подготвили специални Коледни картички с отстъпки за различни процедури, които могат да се ползват през месец януари 2019, с предварително записан час. Научете повече за коледната ни промоция директно от вашия Inspire фризьор или маникюрист.Кoнсултирайте се с професионалистите в салон Inspire - Business Park и салон Inspire - Mladost за най-подходящия цвят и прическа за типа на вашата коса. Можете да запазите час онлайн, през съответния акаунт в социалните ни мрежи или на посочените по-долу телефони.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти