Card image
1
Март

Страхотни награди с всеки Wella цвят

by Inspire


Tази пролет в Inspire ни очакват вълнуващи кампании, събития и много подаръци. Предстои да представим Inspire тенденции в цветовете за Пролет/ Лято 2019 с Look Bоок, но преди това сме ви приготвили страхотен старт на сезона. След студените сиви дни на зимата косата мечтае за плътен, красив цвят с много блясък или преливаща светлина, създадена с техника на оцветяване. Постигаме го с прецизност и професионализъм, но решихме да добавим и страхотни подаръци. Само през март с всеки великолепен нов Wella цвят в нашите салони ще получите като подарък матиране с Color Touch.

Пълни условия на промоцията
Боядисването с Коleston, Illumina, Blondor без значение броя бои или дозите изсветляващ продукт, в салони Inspire през март месец ще ти донесе подарък: безплатно матиране с Color Touch при следващо посещение. Подаръкът включва: матиране или боядисване с 1 брой боя Color Touch, измиване на боята с професионален шампоан и подсушаване . Всяка допълнителна услуга, като боядисване с техника, стайлинг, подстригване, терапии, допълнително боядисване се калкулират отделно по актуалния ценоразпис в салона. Левовата равностойност на подаръка по актуалния ценоразпис в салони Inspire е 26 лв. Подаръкът може да бъде ползван до 30.04.2019 единствено в салона, в който е получен , с предварително записан час на рецепция при получаване на самият талон. Подаръкът не може да бъде приспадан, калкулиран, разменян за пари или услуги в салоните. Подаръкът не може да бъде преотстъпван и може да бъде ползван само от лицето, което го е получило в съответния Inspire салон. Подаръкът не може да се комбинира с други текущи промоции в салона или отстъпки. Период на кампанията: От 01.03-31.03.2019 или до изчерпване на количествата подаръчни бои в съответните салони Inspire. Срок на ползване на подаръка: до 30.04.2019Кoнсултирайте се с професионалистите в салон Inspire - Business Park и салон Inspire - Mladost за най-подходящия цвят и прическа за типа на вашата коса. Можете да запазите час онлайн, през съответния акаунт в социалните ни мрежи или на посочените по-долу телефони.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти