Card image
2
Април

Пролетни изкушения в Inspire

by Inspire


Проблясват с ентусиазма на камера, запечатваща любима пролетна дестинация. Вълнуват с изненадващо откритие и усмихват с комплимента на петзвездно преживяване. Това са нашите Inspire Spring Flash Promos – появяват се като супергерои от нищото и завладяват през април страниците ни във Facebook и Instagram, за да ви предложат огромни отстъпки на услуги до 50 процента, страхотни подаръци и приятни изненади. Активни са само за определени часове и изискват бързо действие, така че следете от близо какво се случва в социалните ни мрежи.

Пълни условия на промоцията
Inspire Spring Flash Promos са серия от промоционални предложения с кратка продължителност, насочени към точно определен диапазон от време и тип услуга в съответен Inspire салон. Те се обявяват предварително единствено на страниците на марката във Facebook и/или Instagram и в тях ясно е посочено вида на промоционалната отстъпка или подарък, за кой часови диапазон и салон се отнася, свръзана ли е със запазване на час и/или конкретен тип процедура, какви действия е необходимо да предприеме клиента, за да се възползва от предложението.
Отстъпката или подаръка в зависимост от вида на кратката промоция може да бъде ползван единствено в съответния салон и по начина, който е посочен в анонса на промоцията.
Подаръкът не може да бъде приспадан, калкулиран, разменян за пари или услуги в салоните.
Подаръкът не може да бъде преотстъпван и може да бъде ползван само от лицето, което го е получило в съответния Inspire салон.
Не може да се комбинира с други текущи промоции в салона или отстъпки.
Период на кампанията: 01.04.2019-30.04.2019Кoнсултирайте се с професионалистите в салон Inspire - Business Park и салон Inspire - Mladost за най-подходящия цвят и прическа за типа на вашата коса. Можете да запазите час онлайн, през съответния акаунт в социалните ни мрежи или на посочените по-долу телефони.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти