Card image
1
Сеп

Вземи безплатен шампоан

by Inspire


Този октомври в Inspire отново сме ви подготвили страхотни подаръци и изненади. С всеки цвят в салони Inspire, създаден с боя от гамата ни LÓreal Professionnel (Inoa, DIA), ще получите специален подарък: подхранващ шампоан Mythic Oil. Шампоанът почиства нежно скалпа, добавя плътност и обем, подхранва в дълбочина и придава гъвкавост и копринена мекота. Научете повече от вашия Inspire фризьор.

Color Design - Wella и Inspire
В Inspire разработихме авторска услуга color design - цветовете в нашите салони се извършват след задължителна диагностика и са съобразени с индивидуалните характеристики на всеки тип коса. "Рисуваме" с четката всеки цвят с индивидуално усещане, много въображение и безкомпромисна прецизност. В тази промоция фокусът ни пада върху боите с марката LÓreal Professionnel в нашето портфолио - с Inoa и DIA създаваме великолепни, естествено изглеждащи основни цветове, доразвити чрез техника за впечатляващ релеф и повече светлина. Можете да запазите своя час за боядисване в салон Inspire по избор, лесно и удобно онлайн.

Условия
Промоцията е валидна в периода 01 октомври – 31 октомври 2018 и/или до изчерпване на количествата. За всяко боядисване с LÓreal Professionnel в салони Inspire (Inoa, DIA) в периода и условията на промоцията ще получите подарък. Процедурата трябва да включва минимум 1 брой боя Inoa или DIA. Подаръкът представлява подхранващ шампоан за нормална до фина коса Mythic Oil от 100 ml. Той не може да бъде заменян за левовата му равностойност или за услуги в салона, не може да бъде комбиниран с други отстъпки или промоции.Кoнсултирайте се с професионалистите в салон Inspire - Business Park и салон Inspire - Mladost за най-подходящия цвят и прическа за типа на вашата коса. Можете да запазите час онлайн, през съответния акаунт в социалните ни мрежи или на посочените по-долу телефони.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти