Card image
1
Сеп

Подаръци от Wella & Inspire

by Inspire


Тази есен в Inspire ни очакват вълнуващи кампании, събития и много подаръци. След две седмици представяме създадената и заснета в България нова колекция цветове Inspire със специален проект на марката, но преди това сме ви приготвили страхотен старт на бизнес сезона. След изтощаващите лъчи на август косата мечтае за плътен, красив цвят с много блясък. Постигаме го с обичайната лекота и прецизност, но решихме да добавим от нас и така нужната след летните агресори грижа за косата.Само през септември с всеки великолепен нов Wella цвят в нашите салони може да получите като подарък един от 40-те страхотни подаръчни комплекта грижа за косата. Всеки кит включва олио за блясък OIL Reflection и сух шампоан за обем Dry Me. Виж как по-долу и научи всичко от твоя Inspire фризьор.

Color Design - Wella и Inspire
В Inspire разработихме авторска услуга color design - цветовете в нашите салони се извършват след задължителна диагностика и са съобразени с индивидуалните характеристики на всеки тип коса. "Рисуваме" с четката всеки цвят с индивидуално усещане, много въображение и безкомпромисна прецизност. В тази промоция фокусът ни пада върху новото поколение Wella Professionals бои в нашето портфолио - с Illumina, Koleston и Colour Touch създаваме великолепни, естествено изглеждащи основни цветове, доразвити чрез техника за впечатляващ релеф и повече светлина. Можете да запазите своя час за боядисване в салон Inspire по избор, лесно и удобно онлайн.

Условия
Промоцията е валидна в периода 01 септември 2018 – 30 септември 2018 и/или до изчерпване на количествата на подаръчните комплекти. Броят на подаръчните комплекти е общо 40 и за двата Inspire салона. Всеки подаръчен комплект включва: олио за блясък OIL Reflection,30 ml и сух шампоан Dry Me, 180ml. Подаръците не могат да бъдат заменяни за левовата им равностойност или за услуги в салон, не могат да бъдат комбинирани с други отстъпки или промоции, или преотстъпвани на трети лица. За всяко боядисване с Wella Professionals в салони Inspire (Koleston, Illumina) получавате скреч карта с възможност да спечелите един от 40 комплекта продукти. Процедурата трябва да включва минимум 1 боя Koleston или Illumina. Частични процедури (само матиране) не участват в промоцията.Кoнсултирайте се с професионалистите в салон Inspire - Business Park и салон Inspire - Mladost за най-подходящия цвят и прическа за типа на вашата коса. Можете да запазите час онлайн, през съответния акаунт в социалните ни мрежи или на посочените по-долу телефони.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти