Card image
13
Сеп

#TheBook: Тенденции есен-зима 2018

by Inspire

Inspire представи със специален проект тенденциите в прическите и ноктите за есента и зимата на тази година. Визажистите на марката в областта на фризьорството, маникюра и грима разработиха и реализираха в България пилотен look book от 22 страници, който съдържа основните предложения в линия, форма, техника и цвят. Всички модели в проекта са действителни клиенти на марката, с което се поставя акцента върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител в салоните да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми.

Trend #1 Индиго цвят
Този сезон дълбоките мастилени нюанси са отново на мода. Почти индиго цвят, този готик стил в комбинация с драматично опушени очи в матово кафяво и сиво, е ултра секси. В контекста на тенденциите и търсенето на ефект се добавя бледосиньо или опушено зелено-сиво върху тъмна мастилена основа. Металическият ефект от преливането и хладните оттенъци са идеалният цвят за зимата. Косата е гланцирана със съвършен блясък, подчертан от сиянието на омекотените нюанси. Подстригването във форма на спускащо се каре (long bob) е отново на мода. Допълваме с геометричен бретон над веждите, засилващ рамкирането на лицето и подчертаващ скулите.


gallery gallery

Trend #2 Медно-прасковени нюанси
След като това лято екстремно розовото във всичките му проявления беше супер тренд на прага на есента цветовете се успокояват до чувствен меланж, запазващ интензитета в приглушен вариант на мед, къпина, пастелно прасковено и пясъчно русо. Запазва се контрастния корен - за дълбочина на цвета и усещане за релеф. Интерпретираме в различен интензитет на цвета и тип стайлинг.


gallery gallery

Trend #3 Цвят платина
Традиционно, през зимата хладните светли тонове се завръщат. Цветовете са плътни, безкомпромисни и равни в студената гама на бялорусо, платина, сребърно, опалово сиво и перла. Намекът за леката опушеност в корена придава още по-драматичен и скъпо изглеждащ ефект. Тази тенденция има вариация с контуринг в цвят лилава орхидея (един от най-горещите цветове в модата, декора и грима за 2018), миксирана с перла, опалово сиво и хладно бежово.


gallery gallery

Научете повече за всяка тенденция и разгледайте look book-а като списание онлайн през този линк.


Изберете тенденцията, която най-много ви допада и се консултирайте безплатно с нашите Inspire визажисти за най-подходящия цвят и прическа за вас.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21

ЕКИП LOOK BOOK:
Кoса: салони Inspire с лидери на екипи: Габриела Христова, Яница Томова, Джулия Георгиева
Фризьори: Деси Стоянова, Михаела Кочева, Денис Якимов, Борис Вангелов
Нокти: салони Inspire с лидер на екип: Полина Пенчева
Грим: Ивана Димитрова за Ivana Dimitrova Makeup Artist
Фотограф: Катрин Христова
Всички права текст и снимки запазени, Inspire, 2018.

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти