Card image
4
Април

Пастели от пролет: тенденции 2019

by Inspire

Inspire представи тенденциите в прическите и ноктите за пролетта и лятото на тази година със сезонния си проект Look Book S/S 2019. Нежно розово, като отражението на последните слънчеви лъчи в пухкавите облаци, видяно през кристалната прегръдка на някое младо шардоне – това е усещането за водещия цвят в пролетната колекция прически на единствените бизнес клас салони у нас. Видение, неустоимо като Маршмелоу, но и някак кинематографично секси в перспективата на пристегнатите пролетни тренчкотове и препратки от 50-те. Цялостната визия за пролетта и лятото на тази година се допълва от нокти послания, слезли директно от модните подиуми в разнообразие от цветове и нюанси – от nude, бледорозово и платина до лимонено жълто, портокал и зелено в свободни комбинации. Всички тенденции са разработени и реализирани като фотоколекция в България от визажистите на Inspire като моделите в проекта са реални клиенти на веригата.

Trend #1 Нежна, пастелна изтънченост
Коафьорите от артистичния екип на марката работят с целия спектър от красиви пастелни оттенъци: бледорозово с кремообразна текстура, лъскава сатенена повърхност и шикозен блясък, пенливо просеко, но с мек финал и контролиран интензитет на цвета. Линията на подстригване е геометрична с агресивно скъсени дължини и явно доловимо корпоративно излъчване, което обаче само с няколко движения на пръстите след 5 превръщаме в стилна urban визия с ъндърграунд привкус.


gallery gallery

Trend #2 Какао
Какао, дълбок шоколадов цвят, фин гланциран оттенък. Класическите кестеняви класическите кестеняви цветове получават финна настройка през пролетта на 2019г. благодарение на сатенените акценти. Най-добрата новина за този цвят е, че поддръжката е много лесна, особено ако основата ви е тъмна. При тази тенденция търсим задълбочаване на интензитета и омекотяване на нюанса. Забележителен блясък като супер полирана повърхност.


gallery gallery

Trend #3 Микс от техники

Inspire развива като свой патент т.нар. color design или оцветяване на косата с точно определена комбинация от авторски техники, адаптирани спрямо всяка индивидуална коса. Тази пролет визажистите ни акцентират върху прецизното рисуване на воалите в предната част на лицето (т.нар контуринг), запазвайки деликатната опушеност в корена и комбинирайки класическите балеаж и омбре за пресъздаване на модерната “shadow hair”. Акцентът е върху умелата работа с техниките и рисуване в контура. Кичурите започват на милиметър и половина от корена, за да се придаде деликатна дълбочина.


gallery gallery

Trend #4 Микс от техники

Коафьорите ни разтварят цветът на Pantone за 2019 LIVING CORAL в мекотата на златните отблясъци и уюта на сладкия кестен. Добавя се интензитета на медта (copper) за индивидуално и характерно излъчване. Професионалните умения никога не са били толкова важни колкото в създаването на този цвят, невъзможен за постигане в домашни условия. Точната комбинация между динамичността и приглушеността на оттенъка го прави перфектен за всеки тип кожа.

gallery gallery

Men Trends #4 Класа и изтънченост
Устойчиви на студ, огън и погледи и всичко онова, което носи съвременния живот. Селекцията показва хибриден стил, едновременно смел и решително модерен с лек метросексуален привкус. Прическите продължават темата за модерния мъж в UNDERCUT QUIFF стил. Силно изтъняване и прецизно изпълнено триъгълно контуриране. Оставя се повече дължина в горната част в стил Pompadour за издължаване и структуриране на лицето. Акцентът е върху перфектите преливки. Детайлното подчертаване и стилизиране на пътя придава класа и изтънченост.

gallery gallery

Тенденции при ноктите

#Pastel Nude. Тази пролет търсим женствеността във всичките й проявления: бледорозово, платина, лъскав сатен, шардоне, nude оттенъци. Комбинираме с матов ефект в овална къса форма за бизнес клас излъчване и ефектът е очарователен.

#Tweed nails. Завръщането на туида не е случайно. Burberry, Marc Jacobs всички преоткриват класиката в туида, а през модните дефилета се появи и върху ноктите. Цветовете са лимонено жълто, портокалово, опушено зелено в свободни комбинации.

#Night Nails. Дръзки безстрашни и свободолюбиви нокти, нокти-послания, изписващи различни изявления в провокираща форма. Основата е мастилена, плътна в черен цвят, а преливанията- задължително контрастиращи.

gallery gallery

Научете повече за всяка тенденция и разгледайте look book-а като списание онлайн през този линк.


Изберете тенденцията, която най-много ви допада и се консултирайте безплатно с нашите Inspire визажисти за най-подходящия цвят и прическа за вас.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21

ЕКИП LOOK BOOK:
Концепция и текстове: Ани Валентинова
Кoса@InspireCreativeTeam: Яница Томова, Джулия Георгиева, Михаела Кочева, Денис Якимов, Борис Вангелов
Creative lead: Габриела Христова
Нокти: Полина Пенчева
Грим: Ивана Димитрова за Ivana Dimitrova Makeup Artist
Фотограф: Катрин Христова
Всички права текст и снимки запазени, Inspire, 2019.

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти